Menu Sluiten

Trouwreportages

Zoals op mijn homepagina aangegeven verzorg ik ook de foto’s voor uw trouwreportage.

Soms zie ik dat fotografen op hun website aangeven dat zij zeer discreet zijn en dat ze onopvallend de foto’s zullen maken; “je merkt niet eens dat ik aanwezig ben!” Helaas gaat dit bij mij niet helemaal op…. Ik ben, naar zeggen, een vrij markante en grote persoon en zal soms alles er voor doen om jullie momenten zo goed mogelijk, scherp en close-up in beeld te brengen en daar wordt de telelens veelal voor opzij geschoven.
Vaak krijg ik vooraf de vraag: “wat kost dat nou zo’n reportage?”
Dit hangt af van de situatie, de locatie, de mogelijkheden en de tijd die je wilt dat ik aanwezig ben op je trouwdag. Ook wil gelijk afspreken in welke vorm je de reportage ontvangt en hoe uitgebreid deze moet worden. Standaard lever ik de foto’s op stick in hoge kwaliteit J-peg, waardoor je zelf in de gelegenheid bent om eigen afdrukken te bestellen of zelf kunt nabestellingen, wat gelijk hogere kosten voorkomt. Op deze stick plaats ik tevens een slideshow met passende muziek, waarmee de dag nog eens opnieuw herbeleefd kan worden, want op deze mooie dag gaat alles altijd zo snel voorbij! Desgewenst kan voor een compleet trouwalbum worden gekozen in diverse uitvoeringen en daaraan gerelateerde prijzen.
De foto’s worden door mij geschoten in RAW-formaat en voor u omgezet in het handelbare J-peg. Ik zal de foto’s 5 jaar minimaal bewaren op een externe harde schijf, want er kunnen altijd ongelukjes voor komen, waardoor je al dit kostbare bezit kunt kwijt raken.
Maar vooraf maken we dus een afspraak om samen tot het gewenste resultaat te komen, waarbij we ook vooraf dus al kennis hebben gemaakt en al een goed gevoel hier aan over te kunnen houden. Ook zal ik dan zaken meenemen t.a.v. het huidige privacy beleid en u hierbij een AVG-contract voorleggen, hetgeen veelal niet noodzakelijk hoeft te zijn, omdat we in vol vertrouwen met elkaar in zee zullen gaan.
Voorbeelden van trouwreportages staan in mijn portfolio, welke bewust zeer uitgebreid is; drie of vier foto’s kunnen moeilijk een reportage van soms wel 500 foto’s vertegenwoordigen……

Trouwreportages

Trouwreportages Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews.
5 1


Naam
Email
Review Titel
Review foto's
Review Content